Werkwijze

De start bij coaching- en counseling & bij mindfulness- en compassietrainingen

Coaching & Counseling

Als u contact met me opneemt maken we eerst een vrijblijvend telefonische afspraak. Daarin kunnen we onderzoeken of u bij mij aan het goede adres bent, of ik u kan helpen. We maken dan ook voor het eerst kennis met elkaar.

Indien na het telefoongesprek nog nadere oriëntering nodig is, dan maken we een vervolgafspraak voor een persoonlijk gesprek. Meestal is dit niet nodig en starten we het traject in het vervolggesprek. Daarin stemmen we de verwachtingen met elkaar af, maken we diepgaander kennis, concretiseren we de afspraken en maken we een begin met de begeleiding. Vaak ontstaat er in zo’n eerste gesprek al diepgaand inzicht.

Mindfulness- en compassietraining

Na uw aanmelding of verzoek voor informatie voor een mindfulness- of compassietraining, workshop of een andere meditatiegerelateerde activiteit neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. We maken dan een afspraak voor een telefoon- of persoonlijk gesprek.

De bedoeling van het gesprek is om kennis te maken, meer over de training vertellen, verwachtingen op elkaar af te stemmen, te kijken wat je eruit wilt halen, vragen beantwoorden als die er zijn etc. Het persoonlijk gesprek is op De Groene Haven 19, 2627 CB Delft, dus op de locatie en in de ruimte waar de training plaatsvindt. Daarna worden er concrete afspraken gemaakt. In het gesprek is er vaak al inzicht waar u in de training uw voordeel mee kunt doen.

Hoe ga ik te werk?

Maatwerk en persoonlijke aandacht staan hoog in mijn vaandel. Dat wil zeggen dat ik aanbied wat het beste bij u werkt om uw doel te bereiken. Ik gebruik verschillende methodieken (een mix van coaching, counseling, training, mindfulness, compassie) en diverse technieken (bijvoorbeeld gesprekken, oefeningen, visualisatie, lichaamswerk, meditatie). Uiteraard bepaalt u wat u wel of niet wilt.

Samenspel

Zowel bij coaching en counseling als bij de mindfulness- en compassietrainingen werken we altijd samen.

Ik

Ik breng mijn talent in om

  • bij u naar boven halen wat u (op dit moment) echt wilt
  • het beste uit u te halen
  • duidelijk te krijgen waar uw talenten en kwaliteiten liggen
  • helder te maken hoe u deze optimaal kunt benutten
  • inzicht te geven in uw kunnen. leven en handelen
  • u daardoor meer keuzemogelijkheden te geven
  • u te ondersteunen een keuze te maken, een koers uit te stippelen en daadwerkelijk uw doel te bereiken

Ik zal altijd bij u checken of het inzicht dat ik u teruggeef overeenkomt met wat u ervaart. Komt dit niet overeen, dan zoeken we verder; komt dit wel overeen dan gaan we daar op door.

U

U neemt de beslissingen en onderneemt de actie(s).

U en ik samen leidt tot resultaat

Een traject bij Andere Blik is geen theoretisch samenspel. Plannen en inzichten worden ook daadwerkelijk omgezet in actie, daden en resultaat. Dat komt door onze samenwerking, daardoor

  • gelooft u in uw talenten en kwaliteiten
  • is uw zelfvertrouwenvergroot en gaat u in actie
  • kan u doorzien waar uw mogelijke belemmeringen zitten en wat u tegenhoudt uw wensen uit te laten komen

Een samenwerking die resultaat biedt.

Bewezen ter zake kundig

Jarenlange ervaring hebben aangetoond dat ik met mijn Andere Blik wezenlijke inzichten lever die tot actie inspireren en reële resultaten opleveren.

Interesse

Als u geinteresseerd bent dan kunt u eens verder op mijn website neuzen of vrijblijvend contact met me opnemen.