Opfris-verdieping-terugkom-trainingen – Praktische informatie trainingen

Opmerkzaamheid en aandacht in het dagelijks leven vanuit een Andere Blik bezien

“Gun uzelf en uw relaties een nieuwe boost door open en aandachtig te zijn.”

Locatie

Andere Blik coaching, counseling, mindfulness en compassie
De Groene Haven 19, 2627 CB Delft
Trainer: Jacqueline Straus

Wat nog meer

  • Het is bij uitstek een training om met plezier, hetgeen u ervaren heeft in de training, in de praktijk speels uit te proberen. Maar uiteraard alleen wanneer dat passend is voor u op dat moment.
  • Mediteren is een onderdeel van de training en de sessies. Meditatiespullen, zoals matjes, fleeces, zijn aanwezig. Makkelijk zittende (laagjes)kleding, zoals een trui die u aan/uit kunt trekken, warme sokken of sloffen zijn aan te bevelen.
  • Prijs voor particulieren: € 650,00 inclusief BTW voor de 6 sessies en het contact vooraf. Hand-outs en downloads zijn in de prijs inbegrepen. Als de rekening via een werkgever of als u zelfstandige bent, gelden er andere prijzen.
  • U kunt opfris- en verdiepende trainingen desgewenst mengen of na elkaar volgen. De onderwerpen zijn steeds anders en er wordt maatwerk geleverd.

Hoe gaat het verder

  • Voor de start is er contact en krijgt u alle informatie die u wenst om een keuze te kunnen maken en om zo veel mogelijk uit de training te kunnen halen.
  • Als u nu al meer informatie wilt, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Jacqueline Straus, j.straus@andereblik.nl, +31 6 300 31 309.
  • U kunt u aanmelden via e-mail. Jacqueline neemt dan contact met u op. U kunt haar ook bellen. Contact om te kijken of de training op dit moment iets voor u is hoort erbij.

Start

Omdat de training individueel is, is de startdatum in overleg vast te stellen. De sessies kunnen op verschillende dagen en tijden plaatsvinden en indien gewenst ook afgewisseld worden met online sessies. U kunt natuurlijk gerust contact met me opnemen, als u meer informatie wilt.

Graag tot ziens!


Andere trainingen