Corona

Voor veiligheid en fijne bijeenkomsten

Nieuwe maatregelen vanaf 15-1-2022

Ook onder de nieuwe coronamaatregelen kunnen de live (en uiteraard de online) activiteiten gewoon doorgaan. Andere Blik valt onder de sectoren die hun activiteiten gewoon mogen blijven uitvoeren, zowel de mindfulness- en compassie trainingen, als de coaching & counseling.

Als je meer informatie wilt dan kun je uiteraard contact opnemen met Jacqueline. Email: j.straus@andereblik.nl. Tel.: 06-30031309.

Algemeen

Alle activiteiten van Andere Blik zijn ingesteld op strenge Corona regels en Corona proof (spatschermen, 1,5 mt afstand, zitplaatsen, hygieneregels, buitenluchtventilatie, luchtzuiveraar, alles zo geregeld dat de regels gemakkelijk zijn na te leven etc).

De trainingen, alsook de coach- & counselingssessies vinden LIVE of ONLINE plaats, zoals aangegeven bij de training of zoals afgesproken.

Wanneer de oorspronkelijke afspraken niet mogelijk zijn door nieuwe corona-maatregelen dan worden er in overleg passende afspraken gemaakt: bijvoorbeeld tijden iets verplaatsen, online starten of afmaken, datum verschuiven.

Online activiteiten kunnen altijd doorgaan, los van de maatregelen.

Trainingen

Kan een live-training niet starten doordat de maatregelen dat niet meer toelaten en je hebt betaald dan krijg je het bedrag terug, als je niet wil uitstellen, je niet online wil starten of de training geen doorgang kan vinden. Als je nog niet betaald hebt, hoef je dat uiteraard niet meer te doen.

Als een live training al gestart is en we kunnen niet meer live verder, dan overleggen wat te doen. Uitstellen en online verder gaan behoren tot de mogelijkheden. Daarbij kan ook van invloed zijn waar we in de training zitten als we moeten stoppen en weer kunnen hervatten. 

De factuur stuur ik in 2022 en je kunt vlak voor de start van de training betalen. Dit maakt het mogelijk in te spelen op de meest recente maatregelen.

Als je door klachten niet bij een sessie kan zijn dan zoeken we een oplossing om de hoofdpunten van die sessie samen in te halen. Soms heeft dat geen zin omdat de stof ‘ingehaald’ wordt door de volgende sessie, maar daar overleggen we uiteraard over. Tussentijds contact met Jacqueline kan overigens altijd.

Live en/of online

Jacqueline heeft ruime ervaring met live en online trainingen en coachingssessies geven. Online het werkt net zo goed, is haar ervaring. 

Als je meer informatie wilt dan kun je contact opnemen met Jacqueline. Email: j.straus@andereblik.nl. Tel.: 06-30031309.