Mindful werken – Praktische informatie

Mindful werken training

Wanneer er geen mindful werken training gepland is en u (meer) (specifieke) handvatten wil hebben om in het werk en/of privé-leven mindful te opereren, dan kunt u eens een kijkje nemen bij de opfris-verdieping-terugkom-trainingen. Deze geven eveneens solide handvatten om mindful zijn in uw dagelijks leven te integreren.

Als u interesse heeft in informatie over een volgende training dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Locatie

Andere Blik coaching, counseling, mindfulness en compassie
De Groene Haven 19, 2627 CB Delft
Trainer: Jacqueline Straus

Wat nog meer

  • De training leent zich er bij uitstek voor om spelenderwijs hetgeen u ervaren heeft in een sessie speels uit te proberen in de praktijk, uiteraard wanneer dat passend is voor u op dat moment. Dit speels oefenen zal zeker de investering waard zijn en zijn vruchten afwerpen voor uzelf en uw omgeving.
  • Mediteren is een onderdeel van de training. Tijdens de sessies kunt u gebruik maken van de aanwezige meditatiespullen, zoals matjes, kussens, fleeces. U kuntook uw eigen materiaal meenemen. Makkelijk zittende (laagjes)kleding, zoals een trui die u aan/uit kunt trekken, warme sokken of sloffen zijn aan te bevelen.
  • Prijs voor particulieren: €  inclusief BTW voor de training en het contact vooraf. Overleg over de prijs is mogelijk indien nodig. Eventueel relevant leesmateriaal wordt uitgereikt per sessie. Als de rekening via een werkgever of verzekering betaald wordt of als u zelfstandige bent, is de prijs € exclusief BTW.

Hoe gaat het verder

  • In een persoonlijk gesprek krijgt u alle informatie die u wenst om een keuze te kunnen maken en om zo veel mogelijk uit de training te kunnen halen.
  • Als u meer informatie wilt, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Jacqueline Straus, j.straus@andereblik.nl, +31 6 300 31 309.
  • U kunt u aanmelden via e-mail. Jacqueline neemt dan contact met u op. U kunt haar ook bellen. Persoonlijk contact om te kijken of de training op dit moment iets voor u is hoort erbij.

Ander moment?

Als u deze training op een andere dag of dagdeel wilt volgen, dan kunt u natuurlijk gerust contact met me opnemen.

Graag tot ziens!


Eerdere trainingen

  • Maandagavond 21-11-2016 (4 avonden) (vol – binnen een bedrijf)
  • Donderdagavond 05-11-2015 (4 avonden) (vol)