Compassie-heartfulness-mildheid – Praktische informatie

Minder streng voor uzelf en anderen en mildere daadkracht door een Andere Blik op uzelf en op anderen

Jacqueline Straus

Compassie-heartfulness-mildheid-training

Start

Omdat we de training met zijn twee-en doen kunnen wew deze in onderling overleg op elk moment starten, live of online, of afwisselend live of online.

Aanmelden via e-mail: j.straus@andereblik.nl

Training

De compassietraining bestaat uit 6 sessies of in overleg meer, waarbij iedere sessie 1,5 uur duurt. De datums en starttijden van de sessies, live of online, worden in onderling overleg vastgesteld.

Wat nog meer?

Oefenen met wat compassievol is voor u, doet u ook via het huiswerk. Welke oefeningen zijn passend voor u om te doen? Is een ‘ja’ behulpzaam voor u op een bepaald moment of misschien een ‘nee’. Er is dus geen sprake van huiswerk zoals in de mindfulnesstraining maar van oefensuggesties. Wel haalt u het meeste uit de training als u dagelijks met compassie bezig bent.

Alle spullen zijn aanwezig. Makkelijk zittende (laagjes)kleding, zoals een trui die u aan/uit kunt trekken, warme sokken of sloffen zijn aan te raden.

Locatie

Andere Blik coaching, counseling, mindfulness en compassie
De Groene Haven 19, 2627 CB Delft
Trainer: Jacqueline Straus

Online

Er wordt met Zoom gewerkt vanaf uw eigen computer, laptop, tablet of smartphone.

Hoe gaat het verder?

Indien u contact opneemt met Jacqueline zal zij u zo snel mogelijk benaderen. Dit kan via de link op deze pagina of per gewone e-mail. Uiteraard kunt u haar ook bellen.

Een (telefoon)gesprek om te kijken of de training op dit moment iets voor u is hoort erbij. U krijgt dan ook alle informatie die u wenst om een keuze te kunnen maken en om zo veel mogelijk uit de training te kunnen halen.

Als u nu al meer informatie wilt, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Jacqueline Straus, j.straus@andereblik.nl, +31 6 300 31 309.

Kosten

  • Particulieren: € 650,- inclusief 21% BTW, exclusief werkboek
  • Zelfstandig ondernemers (zzp’ers): € 650,-, exclusief 21% BTW, exclusief werkboek
  • Als de werkgever of bedrijf betaalt: € 960,00 exclusief 21% BTW, exclusief werkboek

In overleg kunnen er in de training meer sessies gepland worden.

In deze bedragen zijn inbegrepen 6 sessies van 1,5 uur, (de sessies worden in overleg vastgesteld en kunnen op wisselende dagen en tijden plaatsvinden), downloads van de begeleidende meditaties, het gesprek vooraf. Daarbij komen nog de kosten voor het werkboek.

Bij bijzondere omstandigheden is in overleg een betalingsregeling mogelijk.

Graag tot ziens!


Eerdere trainingen

  • Per half jaar een training in een groep. Dit omdat de sessies van de training bewust gespreid zijn en er niet elke week een sessie is. Ervaring leert dat dit het effect van de training ten goede komt.