Kennismakingsworkshops mindfulness

Kennis maken met mindfulness door het zelf te ervaren

Mindfulness ondervinden

Ervaren zegt meer dan 1000 woorden……

Bedrijf, organisatie, werkgever

Als u kennis wilt maken en wilt nagaan of mindfulness iets is voor uzelf, uw personeel, uw collega’s, mensen die u begeleidt, of voor wie u dan ook maar op het oog heeft, dan nodig ik u uit om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Particulier

Als u particulier bent en interesse heeft, aarzelt u dan niet om contact te zoeken met me, want ik organiseer ook kennismakingsworkshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Een kennismakingsgesprek hoort ook bij de procedure die ik volg als iemand interesse voor een training heeft.

Op aanvraag of spontaan

Workshops worden op aanvraag, en bij genoeg belangstelling regelmatig ook spontaan gegeven.

Inhoud workshop

Meestal duurt een workshop 2,5 à 3 uur. Daarbij wordt uitleg gegeven over wat mindfulness is, waar het vandaan komt, wetenschappelijk bewijs komt aan de orde en ook wat ù eraan kunt hebben. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen, zodat u zelf kunt merken wat mindfulness doet. Uiteraard kunt u ook alles vragen wat u bezighoudt. De inhoud van de workshop wordt toegespitst op de groep en wensen van de deelnemers.

Kosten

Welk tarief geldt is afhankelijk van de omstandigheden. Voor particulieren wordt de toegangsprijs van de workshop in mindering gebracht op de prijs van de training, wanneer men zich binnen een maand bij Andere Blik aanmeldt voor de mindfulnesstraining.