Ervaringen

Alle activiteiten van Andere Blik worden gedaan volgens de Corona regels (schermen, 1,5 mt afstand, hygiene etc) die op dat moment gelden. Indien onverhoopt de regels verscherpt mochten worden dan kunnen de activiteiten meteen online voortgezet worden. De Corona maatregelen, die Andere Blik in acht neemt, worden up-to-date gehouden en zijn verkrijgbaar.

Wie is Andere Blik al van dienst geweest?

Particulieren, zelfstandig ondernemers, zzp-ers, werkzoekenden, werknemers, leidinggevenden, vertegenwoordigers van een organisatie of bedrijf, ouders, levenspartners, allemaal mensen die op zoek waren naar deskundige ondersteuning bij het behalen van resultaten op werk- en/of privégebied.

Een greep uit de klanten en werkgevers:

Waarom ging menigeen u voor?

Deskundigheid en ervaring

Menigeen ging u voor omdat Andere Blik in de loop der jaren heeft aangetoond een uitstekende sparringspartner te zijn voor werk- en levensvragen, essentiële inzichten te leveren en uitstekende resultaten te boeken. En omdat ik door mijn Andere Blik ervoor zorg draag dat u, als u dat wilt, uw persoonlijke kracht hervindt en uw (wens)doel bereikt.

Maatwerk

Ook ging menigeen u voor omdat ik maatwerk kan bieden. Want niet alleen bij de uitvoering staan maatwerk en persoonlijke aandacht hoog in mijn vaandel, ook bij het creëren van mijn producten is dit zo!

Interesse?

Heeft u interesse neus dan eens op mijn website. Daar vindt u diverse mogelijkheden waarin ik iets voor u kan betekenen. Ook kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact met mij opnemen als u bijvoorbeeld particulier bent of als u zakelijk hulp zoekt voor uw eigen uitdagingen of uw die van uw medewerkers of management. Zo kunt u zelf mijn Andere Blik en werkwijze ervaren. Neemt u gerust contact met me op.